Onnellinen

Runoilija Haisku86

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 18:22

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.6.1986

Vähä järkinen ellen järjetön, jos ei oo lääkkeet loppu niin on väärä lääkitys, huumorintaju saattaa jonkun mielestä olla vähän kyseenalainen..
 
Tuijotan horisonttia ja kuuntelen musiikkia samalla kuin odotan bussia pikku pakkasessa. Kelaan mielessäni, että kaikesta viime vuosien aikana tapahtuneista ja meneillään olevista asioista huolimatta oon juuri siellä missä mun pitäisikin olla. Vaikka lukemattomia kertoja on tuntunut siltä, että elämä vain potkii päähän sitä enemmän mitä enemmän yrittää nousta ylös, vaikka epäusko on vallannut mielen ja vaikka on tuntunut siltä, että voimat ei riitä itkemälläkään niin silti mä oon vielä täällä, pystyssä, seison ylpeänä itseni rinnalla, vahvana ja onnellisena. Juuri nyt, tässä hetkessä ja tässä paikassa, mä oon kotona. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin on hyvä, hyvä olotila
Kiitos niin kantava ja kannustava.
 

Käyttäjän kaikki runot