Vappurieha

Runoilija aamunkoin kulkija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.8.2020 8:37

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Aikuiseksi kasvettuaan, sydän kuolee.
Äly ottaa vallan, tunteita ei enää tarvita.

Ainoastaan taiteilijat toimivat toisin.

 

Minä kirjoitan itseni kaikkialle,
minä kirjoitan itseni ihmisiin.
En kehenkään erityisesti
-en vaikka haluaisinkin.





Nyt kypsässä kolmenkymmenen vuoden iässä 
huomaan valehtelevani ikäni alakanttiin

kaiken arkipäiväisen typeryyden keskellä
kiljuvat lapset
muuttuvat maailmantilanteet
ja minä

taiteilija Jumalan armosta.

 

Tällaista se on tulla vanhaksi,
että ei jaksa edes mennä sekaisin.

Kaikki olisi;
salaisuus, kevät, yhtäkkinen rakastuminen.

Enemmän kuin siihen ennen vaadittiin!

Istun tässä kirjoittamassa
katselen kevättä
kuuntelen lapsen hengitystä

vaikeaa on mennä sekaisin.

Istun tässä
vaikka pitäisi suunnitella vappupäivällinen
ostaa ilmapalloja

mennä sekaisin.

Sitä se on kun tulee vanhaksi
sekaisin meno jää haaveeksi
runot muuttuu riimimuotoon
minä huomaan jättäneeni ostoskassit autoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo tämä tässä ja nyt.

Tässä on joku tulossa vanhaksi, vaikka halut olisivat mennä sekaisin, mutta ei niitä eroittaa välttämättä tarvitse.
Usein on niinkin, että iän karttuessa hulluus lisääntyy, koska on niin aikuinen, että uskaltaa mennä sekaisin jka nauttia elämästään täydemmin kuin ennen.

Eikä joku 20 - 30 vuoden ikäerokaan ole mitään, jos muuten on terve ja toiminta kykyinen.
Hulluus ainoastaan rasitteena ja sekin ilman lääkärinlausuntoa.

;) Hih..hauskaa ja riemukasta vappurilluttelua.

 

Käyttäjän kaikki runot