Nimetön

Runoilija pytteliten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on sinun tallaamasi nurmikko. Enkä tajua juosta karkuun!
 

Minulla on osani olla
jotain sinulle kuuluvaa
-jotain joka saa aikaan teehetkiä
ja hymyjä kahvilanpöydän ylitse.

On osani olla
jotain viekkaan hymyilevää
ja taiteellista, ikävänsyömää tyttöä.

On osanani iloita pienistä
ja unohtua riemukkaisiin hetkiin
- unohtua enemmän kuin se sanana merkitsee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot