Sinun silmiesi ihme

Runoilija La Macchina

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen pohdiskelija. Mottoni: Parempi on tehdä kuin jättää tekemättä. Parempi on mennä kuin jättää menemättä.
 

Sinun silmissäsi on koko maailmankaikkeus,
kaikki sen ihmeet - tähdet ja galaksit
Sinun hymysi loistaa kirkkaammin kuin miljoona aurinkoa,
se valaisee minun sieluni
Sinun kosketuksestasi sulaa routa maan
ja se saa kaikki kukat hehkumaan
Sinun tuoksusi minua lohduttaa
niin että unohdan luopumisen tuskan

Selite: 
Tämän kirjoitin tuoreimman rakkauteni kohteesta, kun vielä oli toivoa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot