Ihanaa rakastaa

Runoilija se jota ei haluta tuntea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerro toiselle tunteistasi jollekin. Etenkin jos sitä pelkäät
 

On ihanaa kun saa rakastaa. Siitä voimaa saa.

Kyllä menee rakkaudesta sekaisin mieli kun on joku jota saa rakastaa. Sen nyt voi paljastaa... Että kiinni susta haluun pitää. Niin kauan kuin aika kiitää.

Olen se kellä on rakastettu ja se on aivan muuta kuin olisi mieli kahlittu. Tosin nytkin ajattelen häntä joka on niin ihana ja rakastettava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot