Nimetön

Runoilija Kattila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

möööööyrrr.
 

Kun yksin katselen tähtiä,
toivon että olisit vierelläni
ja pitäisit kädestäni.

Kun yksin katselen elokuvaa,
toivon että istuisit vierelläni
ja pitäisit kädestäni

Kun nukun päiväunia,
toivon että makaisit vierelläni
ja kietoisit kätesi ympärilleni

Kun olen surullinen,
toivon että olisit luonani
ja halaisit minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli valtava tunnepuuska! Itkin.
Mielelläni luen uudelleen suosikeistani!
Olet huippu runoilija ja pidän runoistasi.
Ihana! Jatka samaan malliin :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kattila Kevät 2006 22.1.2007 7 Runo
Kattila Nimetön 10.9.2006 1 Runo
Kattila Nimetön 10.9.2006 0 Runo
Kattila Nimetön 26.5.2006 0 Runo
Kattila Nimetön 26.5.2006 1 Runo
Kattila Nimetön 16.12.2005 1 Runo
Kattila Nimetön 16.12.2005 1 Runo
Kattila Nimetön 16.12.2005 1 Runo
Kattila Nimetön 5.11.2005 0 Runo
Kattila Nimetön 5.11.2005 0 Runo