Se mitä ei puhuttu

Runoilija Yksinäinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hän sanoo: "Jos tässä maailmassa rakkautta ei riitä kaikille, minä en halua elää siinä."
 

sanat eivät riitä
sanoja ei ole



totuus

viipyy katseessani
lymyilee hymyssäni
ja väreilee ihollani
kuin sähkö

Tule tähän...

piirtäisin sen selkäsi kaarelle
maalaisin sen rinnallesi
ja valuttaisin sitä
sielusi joka alttarille, pohjia myöten

...haluaisin sanoa

Rakastan sinua.
>br/>
Älä koskaan mene.

Ikuisesti

tulen sinua
kaipaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot