Pulskan tytön loru

Runoilija Mimosa82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Horoskooppi: Neitsyt
Nouseva merkki: Jousimies
Aurinkomerkki: Neitsyt
Kuumerkki: Vesimies
Maya -horoskooppi: Valkoinen magneettinen maailmojen sillanrakentaja
Puuhoroskooppi: Mänty
Pohojalaanen horoskooppi: Impi
Olut horoskooppi: Lapin Kulta

Karhu on lempiolueni. Mottoni: Nauru pidentää ikää, itku pitkästä ilosta. / Rauhaa ja rakkautta.
 

Olen tyttö punatukkainen,
nauravainen, leikkimielinen,
pullantuoksuinen, sinisilmäinen,
hyväsydäminen ja isovatsainen.
Hyvä itseironia on mulla,
ota siis suuhun sokeripulla.
Lempiruokaani ovat makeiset ja suklaa,
niistä ei vatsassani ole pulaa.
Maistuu myös sipsit, pitsa ja olut,
niistä keskivartalooni jokunen kilo on tullut.
Kaukana asuvaa siskoani usein ikävöin,
aurajuustopastaa kun siivilöin.
Vaikka rasvaisia ja makeita herkkuja ihannoin,
olen silti rakastettava ja rennoin.
Olen prinsessa pullukka,
jalassani Hello Kitty -sukka.
Pukeudun xl-koon pinkkiin puseroon,
joka jää kroppaan hieman kieroon.
Lempisarjani on Glee,
tää sadan tonnin keijukainen mukana laulelee.
En lähde syysmyrskyyn lenkille
vaan Titanic tai Salkkarit pyörimään taustalle,
niin johan avautuu kyynelkanavat
ja päälle täytyy vaihtaa vaatteet kuivat.
Vaikka vatsani roikkuu polvissa
ja rintani melkein navassa,
olen sisältä täyttä kimallusta ja kultaa,
vaikka joukkoon lirahtanut hieman kusta ja multaa.
En välitä vaikka saisin osakseni haukkumista,
minä tykkään nauramisesta.
Rakas avomieheni sanoi ihanasti:
”Kulta, ole siinä nyt vaan isosti ja nätisti.”
Miestäni rakastan suuresti,
vaikka olenkin kuin Mount Everesti.
Tää pulska tytön tyllerö rakastaa kaikkia,
lähettää rauhaa, rakkautta sekä paljon kauniita kukkia.

Selite: 
Mites se sanonta menikään, että "pulskat ovat lepposia" tai jotain sinnepäin. Hymyä huuleen. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot