Vääristymä

Runoilija Lasia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itseni tuhoama taideteos..
 

Luulivat,
ettei taivu
karaistunut kulkija
vaan eivät he nähneet,
ettei hän ollut edes jaloillaan.

Eivät he nähneet,
rautalankaa ranteissa
kierrätetty lihansa,
korpin lounaalla...
Eivät he nähneet,
orjantappuroita otsalla
ilman marttyyrin kunniaa...

Murhatut jalat,
eivät enää kannattele.

Ette te nähneet minua koskaan,

vääristymän vain...

Selite: 
Jaaa'a... Eipä ne ihmiset muuta näe kuin pinnan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot