Hetkien palasia

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesällä.
Sä tulit mun luo ja kysyit
"onko kaikki hyvin?"
Häkellyin vähän,
kun enhän sua edes tuntenut.
Ja silti sä näit niin läpi että
paha mun olla on.

Myöhään syksyllä
tutustuin sun kaveriin.
Nukuttiin sylikkäin yö sohvalla
ja etsittiin palasta mun menneisyydestä.
Jonka heitin menemään.

Nyt.
Sä olet kohta isä.
Sun kaveris linnassa.
Ja mulla aivan liikaa palasia entisestä.

Joista tuskin saa edes yhtä tulevaisuutta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tuli jotenkin lohduton olo. tosi kiva runo, mutta loppu sai mut haikealle tuulelle. :) no mutta lienee tarkoituskin. pieni sisäinen optimistini vaan käskee luottamaan hyvään huomiseen. meillä jokaisella on tulevaisuus, ihan jokaisella. palapelit tuntuu vaan aluksi vaikeilta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot