Syksyinen lähtö

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asemalla.
Polkupyörän korissa maitotölkki.
Selässä painava reppu.
Hiukset kiinni jollain hiuslaitteella,
painoi niskaa kun pidit mua kainalossa.
Sun kaveris selitti jotain armeijajuttuja.

Linja-auto tuli.
Halasin sua,
sanoin "palaa pian".
Vastasit, "huomenna nähdään kulta".
Suukotit mua. Ja lähdit.

Etkä tullut koskaan takaisin.

Selite: 
Kun rakkain lähtee pitää aina hyvästellä kunnolla, kertoa että rakastaa. Koska koskaan ei voi tietää näkeekö toista enää koskaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot