Tähtitaivaan alla

Runoilija neverthless

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimässä uutta itseään.

When the night falls down and sky is clear, you can see millions of stars around the universe. Consider each single star as a wish, a wish for you. Maybe someday a lonely star drops from the sky, and makes your wish come true.
 

Tuhansien tähtien ja
kirkkaan yötaivaan alla,
lumi narskuu meidän
kahden kenkien alla.

Kädestäsi kiinni pidän,
yhdessä kuljetaan.
Eteenpäin mennään,
kaksin matkataan.

Tähtitaivaan alla
kaksi toisilleen rakkainta,
yhdessä kulkevat,
käsikkäin kahdestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nättiä. Riimit toimivat

 

Käyttäjän kaikki runot