Pilviä

Runoilija CouCoon

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymysi väriset pilvet
saavat minut satamaan
vähemmän kuin tarkotin
enemmästä itsenikin hukutin

olen puolipäivä ja ilta
palanen taivaaltas
vaikka oikein päin
silti väärinpäin

suru mun puserossa
rakkauskirjeet sun laatikossa

sun ylimääräinen
turha palanen
ja painajaispäiväuni
mustavalkoinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
CouCoon Uni 26.12.2010 1 Runo
CouCoon Meidän 15.11.2009 0 Runo
CouCoon Pilviä 15.11.2009 0 Runo
CouCoon Merellä 3.7.2008 2 Runo
CouCoon Kirjoitettua 22.6.2008 2 Runo
CouCoon Aurinkovärein 19.6.2008 2 Runo
CouCoon Sadeyö 19.6.2008 0 Runo
CouCoon Oveni väliin 19.6.2008 6 Runo