Luopumisia 2022

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
73
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 
Tuuli kääntyi etelään
  joutsenet kerääntyivät lahdenpoukamaan 
     Kurjet läheiselle pellolle, odottamaan myötäisiä
Aallokko rauhoittuu, meri tyyntyy
    näyttäen levolliset kasvonsa

Katson rantakallioltani kalastusaluksia
  Lokit seuraavat  niitä kauas merelle
   muuttuen vain pisteiksi horisonttiin…

Tyhjä tunne valtaa sydämeni…
  kaipuu merelle, horisontin taa, jonnekkin…

Mutta en voi seurata Kurkia, en Joutsenia 
 en lentää niiden kanssa merien taa kaukomaille
   Kotini on täällä, kylmässä pohjolassa…
 vaikka sieluni halajaa jonnekin kauas
  sydämeni on täällä, luona rakkaiden, kotona


Me näemme kyllä jälleen
  kevään tuodessa viestisi etelä tuulien saattelemana
   rakas mereni…
     me näemme jälleen…
Selite: 
15. Purjehduskausi 2022 on taputeltu ja aika kirjoittaa jälleen jäähyväisruno merelle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea jälleennäkemistoivomus merelle.
Jälleen kerran aivan upea hyvästijättö merelle
Hyvä kokonaisuus 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot