Jäähyväisiä #13

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
73
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 15.5.2024 21:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 
Rantakallioltani jälleen ahmin kauneuttasi verkkokalvoilleni.
Kesä, ei paras mahdollinen ollut rakkaani… 
Olimme niin täynnä voimaa ja energiaa… mutta myös niin yksinäisiä…
Yhdessä nyt katsomme Kurkiparvien lentävän etelään.
 niitä samoja jotka johdattivat meidät tänne pohjoiseen, meidän yhteiseen kesään…
Kurjet ovat nyt vain pieniä pisteitä taivaalla… 
haluaisimme molemmat niiden mukaan, mutta emme voi seurata heitä…
Meidän kohtalo on jäädä tänne…
Ja jopa minunkin täytyy kääntää sinulle selkäni, Rakkaani…
Jää hyvästi… minun mereni…
Me palaamme, kuten aina… lämpimien etelätuulien saattelemana luoksesi…
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavat jäähyväiset, mutta ilmeisesti merelle, tällä kertaa <3 
Jäähyväiset aina niin kaihoisat, mutta lupaus uudesta kaudesta kannattelee.
Kauniisti runoiltu
Kiitos S ❤️

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot