Sinulle Rakaani

Runoilija Kupa72

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus se miehen tiellä pitää
 

Tunnen sisälläni liekin,
se alkoi kipinästä,
kasvoi ja kasvoi,
kunnes se roihusi.
se ei sammu,
en halua sen sammuvan.
Haluan sen roihuavan,
roihun jatkuvan,
kestävän,
kauan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot