with no survivers

Runoilija lovehurricane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You cannot kill what already has no life.
 

kunniamaininta
" vuoden henkinen silmätikkumurhaaja"

oli jopa hienotunteisesti ilmaistu

p o j a s t a
(joka silti tiesi olevansa jollekin erityinen)
toisinaan sateli tribaalisia sankarillisuuksia.

what does he have in his mind?

syyllisyyden silmäänpistäviä nilkkasukka-asenteita.
ja
tammikuuta sietämättömästi vastustavia viidesosia.

nauraen kirjoitti poika musiikinluokan peiliin:
"no news is good news"

when he understood in the end,
with no survivers

Selite: 
"kukaan ei selvinnyt hengissä"
Kategoria: 
 

Kommentit

"no news is good news"

tämä on hieno, tämä kohta runossa etenkin.

hmm. minun täytyy lukea tämä vielä että sisäistän tämän kunnolla, ja pääsen runon sieluun käsiksi. ;>

ja kiitos myös rakentavasta palautteesta. ^^

Godah!!
Ja Kiitti itselles.

Kiitän arvostuksestasi. Tästäkään ei pahaa sanottavaa, hes = his ainoastaan.

Hienoa tekstiä todellakin.
Muokkaukset ja kursivoinnit sopivat mahtavasti, tykkään tunnelmasta.
Upeaa :)

Mahtava. Tosiaan, sanattomaksi sai.

Olen sanaton tämän edessä. Tuli abijuhlat mieleen tästä aika vahvasti. Tässä ilmenee aika hyvin osa mielipiteistäni niistä "palkinnoista"

Haitko tätä takaa, sitä en tiedä. Muttei sillä väliäkään.

Mä en ole koskaan ymmärtänyt tätä kirjoitustyyliä: teksti hyppii, väri ja fontti vaihtelee yms.. Hyvin kliseinen tapa kirjoittaa, mutta ehkäpä kaikella on tarkoituksensa.
Luin tekstin ja se kuulosti hyvältä. Sisältö on voimakas ja mielenkiitoinen, Sinus ei siis tarvitse muutella fonttia että saisit runosta mielenkiintoisen. Pidän.

oot kyllä hyvä kirjottamaan. :) tykkään! tästä tuli vähän enkun tunnit mieleen. tykkään silti!

Upea, mutten tykkää jos suomenkieliseen runoon sekoittaa englantia.

kiitos kaunis. omat runosi ovat aivan upeita :o
tämäkin. jotenkin osaat nuo kaikki rivityksetkin juuri oikein. tykkään kovasti! <3

Mahtavaa taas kerran.

"kunniamaininta
" vuoden henkinen silmätikkumurhaaja""
awww oikeasti mikä ilmaisu. <3

Tässä on taas mielenkiintoisia lauseita ja hienoa idealisointia. 10 pistettä ja papukaija merkki... Ei liian laimeaa. Olisi tämä paljon upeampi. ^^
Jännästi tuo enkkukin sekoittunut sopivasti tuohon mukaan...

Olen sanaton,sanaton,sanaton. Käsittämättömän upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot