Inho

Runoilija Halonius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori, omaa tyyliään hakeva herra täältä pohjosesta. Aiheet vaihtelevat suhteellisen paljon, mutta aina pintaa syvemmälle pyrin uppoamaan. runoutta myös lueskelen, ja suomalaisista esimerkiksi Pentti Saarikoskea, Pentti Saaritsaa Ja V.A Koskenniemeä tulee luettua. Pyytäkää lukemaan ja arvostelemaan runojanne, silloin hyvin todennäköisesti sen teen.
 

On paljon vääryyttä
Paljon niitä, jotka
käyyttävät hyväksi vielä suurempaa
Laumaa idiootteja
Vähän niitä, jotka asioista todella ymmärtävät
Tiesi Gingbergin Allukin
Typerien legioonat eivät jaksa välittää
Kun heidät kyykkyyn lyödään
luu kurkkuun kuin
tapana on
"Saatana, sitä minä en kestä"
Kädestä suuhun elää
Köyhän tilinauha tyhjää laulaa
Siirretään miinalaivat, ohjuspatterit
Rypälepommit, perkeleet
Kaikki, mitä?
Rynnäkkökiväärit, todelliset
sinappi-joukko-kaasu-aseet
Täystuho, hälytystila
Lapseni kuolevat ripuliin
Samalla fasistit
porvarit
Ja muut torakansyömät suurkapitalistit
Kylpevät rahassa
Lentää syöksypommittaja kohti aurinkoa
Käännetty olkoon svastika
Julistaa teollisuusporho
Neljäkymmentäviisi
Astetta
Osoittamaan itää
Palavien öljykenttien paahteessa
Murenevat savimajat
Lapset ja naiset itkevät
Lopettavat
Saadessa niskaansa
Ohjuskuuron
Ruumiit kerätään kasoihin
Hävitetään polttamalla
Veri kiehuu lammikoissa
Paljon on niitä, jotka uskovat
Ettei ole järkeä uskoa mitä todella
Sanotaan.

Selite: 
Groteskia beat-tykitystä näin vaalien imussa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot