Nimetön

Runoilija Shiwo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.1.2009
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 21:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.3.1993

Uusimmat runot kirjoitettu kuin jollekin toiselle. Ehkä pääni sisässä huuteleekin kaksi persoona, jokainen runo kertoo omasta elämästä, ellei toisin mainita. Mielelläni kuulen mielipidettä runoistani.
 

Taivaalta sataa värikkäitä unelmia,
kuolleiksi kuihtuneita
Ei aurinko enää lämmitä,
kylmyys kalvaa syvällä sisällä

Hiljaiset kuiskaukset
yön ainoana pimeänä hetkenä
oli kosketuksesi uusi,
polttava
Aamulla olo heikko,
nauroit ääni unesta käheänä
Ruskan vallatessa maisemat
olet sinäkin kaukana kuin keskikesä

Meidän piti kestää,
meidän piti pystyä parempaan kuin
vain juhannusyöhön

Maalaisromantiikka on häviävä syksyn tuuliin.

Selite: 
mä ikävöin kesän hetkiä, mä ikävöin sua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kerronta huipentuu tuohon mahtavaan lopetukseen.. Tykkäsin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Shiwo Nimetön 14.4.2015 1 Runo
Shiwo Maksullinen 13.12.2014 0 Runo
Shiwo Odottaa 27.6.2014 0 Runo
Shiwo Vaikea 1.4.2014 0 Runo
Shiwo Nostalgia 1.4.2014 2 Runo
Shiwo Tänään 18.9.2013 0 Runo
Shiwo Nimetön 18.9.2013 1 Runo
Shiwo Kaipaus 18.9.2013 2 Runo
Shiwo Nimetön 16.9.2013 1 Runo