12.6.2018

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
25
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2020 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
Kasvun seuraaminen, siis ihmisen kasvun, on  yksi kiehtovimmista asioista elämässä, tässä iässä.
Silloin kun omat lapset kasvoivat kaiken tuon läpi, oli ne "ruuhkavuodet"  työtä, aamusta iltaan, päivästä päivään, toki, täysillä mukana lasten elämässä,  mutta kuitenkin.

Mutta nyt, kun he käyvät harvoin, siis lapsenlapset,  vaikka on mukana siinä elämässä, siinä rakkaudessa joka oli omienkin lasten kanssa,  kuitenkin nyt voi tavallaan kuin seurata sivusta, vaikka on ihan sisällä siinä kaikessa.
Kasvun ihme on sitä, että mun mielestäni ihmisellä on jo syntyessään "siru"  joka ei pohjimmiltaan koskaan muutu, mutta ihmeitten ihme se hioutuu ja muuttuu hioutuessaan, paremmaksi, fiksummaksi  tai miten ikinä sitä nyt voisikaan kuvailla.

Tämän kirjoitin tänne vain siksi, että musta tuntuu että elän elämäni parasta aikaa, eikä niillä vastuksilla tai murheilla mitä on matkan varrella ollut,  ole mitään merkitystä,  tässä hetkessä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa, että olet tyytyväinen tämänhetkiseen elämääsi <3
Parasta aikaa voi olla usein pitkin matkaa, vaikka vaikeuksiakin olisi. Tässä tekstissä se on ilahduttavasti huomattu olevan nyt. Nykäs Mattihan aiheesta tiivisti osuvasti.
 

Käyttäjän kaikki runot