Upea hän

Runoilija Mimmimmoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 17-vuotias tyttö kymenlaakson suunnilta. Musiikkimakuuni kuuluu punk rock, alternative metal, pop punk,
vaihtoehtorock, vähän poppi (riippuu popista) ja joskus räppi ( riippuu räpist)

Minulla on kissa. Hänen rotunsa on Scottish fold. Rakastan siis eläimiä myös muitakin, kuin kissoja <3.

Aloitan kuntosalilla käynnin pian ja luultavasti avanto -uinnin, runoja kirjoittelen silloin tällöin huvikseni.

Ja nyt päästään runojani lukemaam :) toivottavasti pidätte, vaikka äidinkieleni
 

Se on upeaa, kun tapaa sen oikean kuka oikeasti välittää ja rakastaa sinua sellaisena, kuin olet. Välillä taas tuntuu , että välillänne kaikki on pielessä, että mikään ei enää tule toimimaan. Että mikään ei voi enää olla oikein ja hyvin. Että kaikki päättyy, mutta silti aina jollakin tavalla löytyy ratkaisu ja onni. Ja kun sen onnen taas löytää sitä ei halua päästää menemään tai kannata. Se on kuin lottovoitto, mutta tuhat kertaa rikkaampi. Mikään tässä maailmassa ei ole varallisuutta suurempi , kuin rakkaus. Se aito kutkuttava tunne , kun näkee taas toisen. Se kun välittää toisesta todella. Se kuinka pahapäivä muuttuu iloksi, kun näkee taas toisen.

Selite: 
Tässä kerron mitä rakkaus mulle tällä hetkellä merkitsee. On tässä vähän oman suhteen tunteita ja ajatuksia. Tää aihe tuli mulle mieleen , kun lauloin. En siis ottanut mitään laulunsanoja mukaan. Lauloin rakkauslauluu ja siitä aihe lähti liikkeelle. Laulussa kerrottiin riidoista ja niide selvittämisestä ja kuinka rakkaus aina voittaa. Siinä tuli sitte mielee oma suhde ja sen pulmat ja ratkaisut.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot