Kadonnut elämä

Runoilija d4965dccecfe9831ddd2e5c163eb276c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä kaikkea tekeekään ihminen joka saa toiset hymyilemään. ♥
 

Mitä tehdä, kun ei omista
tarkoitusta elämälleen
Ainoa asia mitä odottaa
on seuraava jakso jostain

Voiko sitä enää sanoa edes elämäksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot