aika

Runoilija A Korjansalo

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rehti pohdiskelija
 

Olen,minä olen, syntynyt maailmaan.

Aatellut, katsonut tiheään,
joskus askelin ripeään.

Olen taistellut, miettinyt kuolemaa,
tehnyt, madellut liki tuonelaa.

Mietin..? en tuloa tänne päättänyt,
mutta jotain voin päättää!

Se on elo kaunis,
kunnes tulee pimeä ja ajan taakse jättää.

Selite: 
koettua ja kokematonta
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot