Askeleet.

Runoilija Jane

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori ihminen joka tykkää käyttää aikaansa kovin monella tavalla, myös opettelemalla kirjoittamaan. :) Saa kommentoida. :)
 

Istun hiljaa
tunnen ikävää.

Sain tuntea
lämpöisen kosketuksesi,
hellän syleilysi
pehmeän suudelmasi.

On kaikki nyt vain tyhjää,
maailmani on kylmä paikka
sielussani sataa,
ja sydämessäni on reikä.

Kävelen kaupungilla,
kuljen askel askeleelta eteenpäin.
Seuraten sinun askeliasi,
olet vain askeleen edellä minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärettömän koskettava. Herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot