... ja ämpäriin ei huku

Runoilija nuotti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

should i listen to my heart or the voices in my head? tänne on koottuna ajatuksia vuosien varrelta, vanhimmat jo tuolta teiniajoilta.. :) "Ihmiset, jotka nauravat paljon, itkevät myös paljon"
 

Tänään ohjelmassa uusinta jaksosta 352. Jaksoa ei suositella alle viisitoistavuotiaille eikä oikeastaan kenellekään. Sisältää voimakkaita kohtauksia, valehtelua, huutamista, tönimistä, kiroilua, tavaroiden heittelyä ja raivoamista. Loppukohtaus on erittäin vaikuttava, kyyneleiltä ei voi säästyä. Jaksoa uusitaan viikottain, vuodesta toiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot