Karkkia

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Älä laita minulle viestiä,
ei en tunne sinua.
Vilkaisen sitä vielä,
kyllä olemme samassa tilanteessa.

Puhutaan vain, ihan vähän vain,
ja sitten jätä minut rauhaan.
Puhutaan lisää näin,
en saa sinua ajatuksistani tai niiltä rauhaa.

Sanot kauniita sanoja,
ei en kuule niitä,
toista ne vielä,
ne herättävät tunteita.

Tämä on kiellettyä,
lopetetaan nyt,
toisaalta eiväthän meidän kihlattumme kysyneet,
kun yhdessä meitä pettivät.

Korjaat minun sydäntä,
se vaikuttaisi taas lyövän,
muutit filmin näkymän,
viivan sijasta näen käyrän.

Oot mun rinnassa,
sä tunnut mahassa,
tunteena jännänä,
karkkipäivänä.

Selite: 
kaimat tekee ihmeitä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot