Turvavyö kiinni

Runoilija hexia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kirjoitan asioista joita rakastan, jotka on tärkeitä tai puhuttelevia.
 

Kyllä minä
myöhemmin
suudella saan
ja muutakin.
Jos en tuohon
vuoristorataan
vielä lähtisi,
tuumasin,
kun ei tästä
käsijarrustakaan ota selvää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno........ varmennukset tarpeen.

 

Käyttäjän kaikki runot