o/

Runoilija blro

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omalla tavallani
paperilla viivani koristan
näteiksi tietenkin
lauseiksi pieniksi
 

Pyri en luomaan sanoillani uutta
Kykene en menneestä muuttamaan muuta
Mitä käytiin läpi saa kenenkä vaan polvet tutisemaan
Mutta olen melko varma että jopa itse Jumala konttaa ennen minua!

Olen jättänyt taa mieltäni vaivaavat asiat
Ja kaikki mikä vaikutti mielentilaani olen paiskannut kadoksiin

Mitään en etsi kun en mitään tahdo löytää
Voi kenties olla virhe mutta luotan kohtalooni yhä . .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
blro Nurmeni. 3.7.2012 0 Runo
blro Kerran 25.6.2012 0 Runo
blro Kivuton 19.6.2012 0 Runo
blro o/ 17.6.2012 0 Runo
blro Minä 16.6.2012 0 Runo
blro Tiktok 9.6.2012 0 Runo
blro Tyhjää 4.6.2012 0 Runo
blro Nimetön 15.5.2012 0 Runo
blro Muukin 2.5.2012 0 Runo
blro Ru-u-su 19.4.2012 0 Runo