Nimetön

Runoilija Sebu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie meen jos meen, elä sie tuu eteen.
 

Olen elänyt kauan,
kauan ja epäviisaasti.
Olen saanut paljon,
MUTTEN TARPEEKSI.

Anna minulle kaikkesi,
niin vien sinut taivaisiin.
Sillä sinä olet omani,
tänään ja huomennakin.

Sinua koskettaa jos
saan, värisen ja itken.
Sillä jokainen kohta
sinussa, tuo minulle

tämän ainoan onneni.

Olenko typerä, sokeakin?
Auta minua jatkamaan,
mennään yhdessä
eteenpäin, ryhmittäin.

Huokaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sebu Kuplivaa pinnan alla. 31.8.2012 0 Runo
Sebu Nais jos osais 11.9.2010 1 Runo
Sebu Töissä. 8.12.2008 0 Runo
Sebu Haisu 15.10.2008 0 Runo
Sebu Nimetön 28.3.2008 0 Runo
Sebu kkk... karhu. 28.3.2008 0 Runo
Sebu Odotellessa 28.3.2008 2 Runo
Sebu Nimetön 31.8.2007 1 Runo
Sebu Kuka olen? 29.8.2007 2 Runo
Sebu Neito tumman veen 29.8.2007 3 Runo