Menneisyys

Runoilija Blackhearted

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut ovat siunattu elämään...
minut on toisaalta kirottu tänne...
 

tyhjyyteen huutaen ikuisesti...
kiroten mielen heikkoutta...
menneisyyden painoa...
ihmis elon kurjuutta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot