Jos

Runoilija Piruntytär

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En käy kovin usein täällä ja sen varmaan huomaakin :D
 

Jos rakastat, sano se.
Jos vihaat, kerro se.
Jos välität, näytä se.

Tunnen itseni petetyksi.
Olen pettänyt itseni.
Sanon asioita joita en tarkoita
ja mietin vikoja. Minusta tuntuu,
että tarvitsisin suulleni nitojan.
Otan asiat rennommin ja toivon, että
minua muistettaisiin hennommin.

Selite: 
Muutama sananen tunteestani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot