Nimetön

Runoilija Angel86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vapisen tuulessa
Jäykistyn viimasta
Tuuli tekee reikiä sieluuni
Tunnen äänen
Hullun tyyneän,joka on täynnä
yksinäisyyttä ja intohimoa.

Olet lämmin ja niin painoton
Kuin olisit vain ilmaa.

Tuuli yltyy

Kaikki on täynnä vain kauniita
lupauksia,sieluttomia petoja.
Vihreitä niittyjä ja pelottavia metsiä

Kaikki on täynnä rakkautta,
rakastuneita sieluja,jotka käpertyvät
toistensa kainaloihin,turvaa hakien.

Se kaikki tuo kyyneliä silmiin,
jokaisen silmiin,myös sinun
silmiin ja minunkin.

En vain ymmärrä mitä sinä
pakenet,kun tulet luokseni itkien.
Toivon että et tee sitä yksin,et ole yksin

Muista neuvo kuitenkin

Pidä sitä sylissäsi kunnes se menehtyy.
Ja sitten vasta voit poistua paikalta.>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Angel86 Ihanin paikka 21.12.2005 0 Runo
Angel86 Outo tunne 26.10.2005 1 Runo
Angel86 Nimetön 18.10.2005 0 Runo
Angel86 Sinä Vain 11.10.2005 1 Runo
Angel86 Nimetön 11.10.2005 0 Runo
Angel86 Nimetön 11.10.2005 1 Runo
Angel86 Huusin 11.10.2005 0 Runo
Angel86 Nimetön 4.6.2005 0 Runo
Angel86 Kylmä 24.5.2005 0 Runo
Angel86 Kohtalo 24.5.2005 0 Runo