Mylly

Runoilija Murheellinen Ritari

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielevä Hidalgo
 

Mylly,
tuo paikka tuulinen,
Mylly,
eessä hirmuinen.
En tiedä,
jos surman nyt saan,
en pelkää,
laitan vastaan.

Mylly,
tuo suuri, tuntematon,
Mylly,
ihmismielelle voittamaton.
Niin suurta ja mahtavaa,
sen voiman eessä lankeaa.

Mylly,
vain vanha ja raihnainen,
Mylly,
se järjen vei ihmisen,
kehään noidan,
ajattelun turman.

Mylly,
vain seisoo,
Mylly,
ei muutu milloinkaan,
haihtuu teot ritarin,
unholaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot