noidankehää

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

Joskus vihasin sellaista niin suuresti,
miten joku voi tehdä toiselle sellaista?

Kirosin kaikki heikot ihmiset kuolemaan,
olin itse muka niin erikoinen ja hyveellinen.

Roolit taisivat vaihtua aikanaan,
enkä enää tunnista itseäni.

Tätä vihaan itsessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot