harmaata ja kurttuista

Runoilija emsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin sun nukkuvan pois,
pehmeän sängyn pohjalla. Lämpimässä.
Erilaisten värikkäiden tilkkutäkkien peittelemänä.
Harmaana ja kurttuisena. Elämäänsä tyytyväisenä.
Ja me kaikki oltaisi tultu sua katsomaan.
Vanhaa ystävää, harmaata ja kurttuista.
Mutta oltaisiin me itsekin vanhuudesta harmaita ja nauramisesta kurttuisia.
Naururypyt meidän silmakuopissa vaihtui kyyneliin.
Surun kyyneliin.
Arki on harmaata, nyt kun olet poissa ja asfaltista tulee meidän mukana harmaata ja kurttuista.
Se on harmaata. Ja kurttuista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emsky Aika 17.7.2011 0 Runo
emsky ero 21.6.2008 0 Runo
emsky lumi 26.3.2008 0 Runo
emsky ikkunan takaa 5.2.2008 0 Runo
emsky minä sinusta, sinä minusta 4.2.2008 0 Runo
emsky aamu 20.1.2008 2 Runo
emsky Rakkauttako? 20.12.2007 1 Runo
emsky harmaata ja kurttuista 22.11.2007 0 Runo
emsky Mansikkasuu 19.11.2007 2 Runo
emsky hetki 13.10.2007 0 Runo