Afrikka

Runoilija AnnHelen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen nähnyt kuvasi
Katujen varsilla nälkäpäivänä
Olen kuullut tarpeesi
Lipaskerääjän huulilta
Olen luullut ymmärtäväni
Mitä on, kun ei ole mitään

Nyt istut siinä vieressäni
Risaiset, likaiset vaatteet yllä
Hymyilet vellikupillisesta
Hento kätesi pikkusormeni ympärillä
Enkä enää ymmärrä
Miten paljon omistan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kantaa ottava runo, josta saa paljon ajattelemisen aihetta.

Onnea Syntymäpäivänäsi!

Uatkojen päässä oleva
josta puhutteleva runo.
Hyvää syntymä päivää

Puhutteleva ja herättelevä runo! Jokin kaukainen hätä konkretisoituu tässä runon kertojalle.

Hirmuisen hieno, oivaltava ja kaunis, samalla surullinenkin runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
AnnHelen Jos 29.11.2013 0 Runo
AnnHelen Afrikka 22.11.2012 4 Runo
AnnHelen JOS 22.10.2012 3 Runo
AnnHelen Nimetön 11.3.2011 1 Runo
AnnHelen Nimetön 11.3.2011 6 Runo
AnnHelen Aina kanssani 16.10.2010 4 Runo
AnnHelen Rakastan 25.7.2010 3 Runo
AnnHelen Pohdin 8.1.2010 1 Runo
AnnHelen Nimetön 8.1.2010 0 Runo
AnnHelen Nimetön 4.6.2009 0 Runo