yksityiset hyvästit

Runoilija ratz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.10.2017 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi - siellä on koko elämäsi lähde. (Snl. 4:23)
 

ellen enää välittäisi
saisivat sanat minusta kaikua päivät läpeensä,
en kuulisi

eikä minusta jäisi edes
ryppyjä lakanoihin

ja jos tänään astuisin lähtöaulaan

en kai kokisi tarvetta surra
näitä kyyneleitä, anteeksiantoaan
en kysyisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot