Velka

Runoilija tatte

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pinnalta matkaa on sinusta pois
vedotta pakotetaan irroittamaan

silti pakenet vain
muiden tyytymättömyyttä siitä

miksi viimein synnyit
ja matkan vauhti hiipui jo

kun vain ehdit kuolemaan
paolta raatelemaan elämän

minusta olet silti vähemmän täällä
kuin siellä mikä meistä elää

vihalla pintasi katoaa
ja armolla se ei enää palaisi

tuskalla velkasi puntaroidaan
ja minusta se painoi aina enemmän

siksi sen vähemmän sinusta
on painoa pian meille

silloin on kyyleneistäsi ilo
kun toivo korjaa ne mennessään

syvällä olivat sanasi ja muu
kuin tekosi kauempana sinusta

Selite: 
Viimevuoden marraskuulta. Runo ei pysy turhan hyvin koossa mutta pidän kuitenkin sanomasta ja tarinasta sen verran että haluan tämänkin jakaa silmille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tatte Paljon 3.7.2009 0 Runo
tatte Nykyaika 3.7.2009 0 Runo
tatte Nurkassa 3.7.2009 0 Runo
tatte Enemmän 3.7.2009 0 Runo
tatte Velka 3.7.2009 0 Runo
tatte Rauhassa 21.6.2009 0 Runo
tatte Pois 21.6.2009 0 Runo
tatte Syntinen 21.6.2009 0 Runo
tatte Mörkö 21.6.2009 0 Runo
tatte Erämaa 21.6.2009 0 Runo