Rakkaus pakkaus mun, ikävä on mun

Runoilija Bildi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävää en yhtään ikävöi,
ikävöin kultaani kalleinta mitä ei rahalla saa,
vaan kuitenkin totuttaudun ajatukseen,
erossa joudun olemaan kuitenkin,
sydämmeni on sulla,
mitään ei oo mulla,
jos sitä käytät jollakin muulla rakastaaksesi, kuin mulla.

Selite: 
Merimiehen elämä ei oo helppoo
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot