Nimetön

Runoilija Contamination

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 13.12.2023 2:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost”

Steven Moffat
 

Inhimillisyys
kasvoton ja äänetön
kuihtuva muisto
oikeasta ja väärässä
kylmässä sydämessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot