yksipuolista platonista rakkautta

Runoilija hiipuva liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älkää vaivautuko kommentoimaan jos haluatte vain minun kehuvan takaisin runojanne tai koette sen olevan velvollisuutenne teille antamani kommentin jälkeen. Rehellistä kritiikkiä, kiitos.
 

siinä hän nyt istuu.


hei, älä itke enää

olet niin rakas, ethän itke



haluaisin sinuun koskea,
silittää


en kestä itkuasi katsoa

rauhoitu, kuivaa kyyneleet

tule tänne

tule


olet niin kaunis

sisältä ja ulkoa puhdasta ensilunta

tiedätkö, r a k a s t a n sinua


älä oksenna enää, ystävä, tule tänne

liian kaunis olet itseäsi lääkitsemään

pillerit ja viina.. ethän enää kehoasi lyö?


olet hiljaa, velttona

käteni kalpeaa otsaasi hipaisee

kateus repii sydäntä

ethän sinä piittaa, et


yritetäänkö nousta nyt

no niin, varovasti

anna itseäsi auttaa


nojaat minuun

jo aikoja sitten jättänyt.

Selite: 
säälittävyyden huippu kai
Kategoria: 
 

Kommentit

Haurasta, mutta samalla niin voimakasta. Tästä välittyi hyvin tunne - eikä mikään mukava tunne, sen voin sanoa. Väritys toimi hyvin.

pidän tästä. kaunis ja surullinen. löydän jokaisesta säkeestä palan itseäni. tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia..
ja kiitos kommentistasi. teiniangstiahan tuokin vähän oli :P no en tiedä, ainakin jossain taustalla siellä. hyvä jos se ei esiin tullut :D

Aploodit riittänevät upealle runolle! (Lukija meni sanattomaksi :)

pahaa olo tässä on. sen huomaa. yritä tyttö pieni jaksaa. jooko? et saa päästää irti.

sä osaat. osaat niin älyttömän hyvin. kirjoittaa. et saa lopettaa ikinä.

sinä menet suosikkeihin. (oonkohan jo kertonut sulle sen?)

muista. huomenna voi olla paremmin.

kiitos arvostelustasi:)<3

olen sanaton. todella upea.. en ole vähään aikaan mitään näin hienoa lukenut. uskomattoman hyvin osaat kuvailla vaikeaa tilannetta, en tiedä mitä sanoa. tämä on niin upea.
Voimia!!

Surullinen ja itkun sekainen tunnelma. Paha olo pursuaa joka sanasta ja lauseista. Niin anna itseäsi auttaa, joskus sitä apua on hyvä ottaa vastaan, ei täällä kaikesta tarvitse yksin selvitä.

Ihana.. tosiii ihana runo

vaikka jokseenkin tavallinen aihe, niin tätä muutti kuitenkin se että tätä ei ollut kerrottu minä-muodossa ja se on hyvä valinta sekä olit saanut tähän sen oman säväyksen mikä kuuluisi aina tulla runoilijan kädestä tehdessä runoa. nuo kursivoidut tekstit toimivat erittäin hyvin ja myös nuo värilliset toimisivat jos pitäisin violetista väristä. :)
mutta noin kokonaisuutena mielestäni erittäin onnistunut runonen. kiitos.

värivalinnat täydentävät lohduttomuutta. jyräävä alakulo. vaikea asia.

 

Käyttäjän kaikki runot