Nimetön

Runoilija Janette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, joka sairastui kaksi vuotta sitten kaksisuuntaiseen mielialahäriöön, runoni ovat sekavia ja vain tapani purkaa ajatuksiani. Kommentteja ja palautetta otetaan vastaan. Osa runoistani on myös ikivanhaa pöytälaatikko tuotoksiani.. Koen olevani avoin ja tunteellinen, en horjahda pienestä mutta joskus sitä horjahtaa itse kukin. Kaksi lasta,joita kumpaakin niin hurjasti rakastan. Lisää saa kysellä jos siltä tuntuu =) runojani löytyy myös nimimerkillä Yane.
 

Näin susta unta taas,
susta ja hänestä.
Sama uni toistui taas.
Minä rikoin itseni piikkilankaan,
kädestäni vuotaa verta.

Jos ja kun sinä unohdat hetkeksi,
miten kipeää sinuun tekeekään
sinä et pääse pakoon
niitä tunteita unessasikaan.
Uni toistuu joka yö.
unessa minä tapaan sinut.
uudelleen ja uudelleen.
Enkä minä voi koskaan ymmärtää, miten sinä pystyit siihen.

SInun huulesi hänen huulillaan,
viisi minuuttia ennen.
Eikö sinua ällöttänyt tai oksettanut.
Eikö sinun mielessäsi käynyt,
että hän vain leikki tunteillasi
kun meillä meni huonosti hän turvautui sinuun.
EIkö sinun mielessäsi käynyt
että hän ehkä joskus rakasti minua?

Hänen kätensä kädessäsi viisi minuuttia ennen tuloani, sinä hänen päällään viisi minuuttia ennen tuloani.
Nytkö sinulla on hyvä olla
Kun sait viimeinkin kostettua minulle
En kai koskaan saa tietää syytä.
Et sinä häntä rakastanut
niinkuin minä
Eikä hän sinua rakastanut niinkuin minua.

Hän leikitteli sormillaan pitkin kummankin ihoa.
Suuteli huulillaan kummankin huulia
Halasi lohduttaen, kertoi satuja ihania
Lupasi unelmien taloja

Vaan pikkilankaan kompastuttuani ymmärsin
ettei veri lähde koskaan
että veri tahrii kaiken
Haavani umpeutuneena
veri vaatteilla kummittelee
minulle öisin
ja minä kompastun taas piikkilankaan lyödessäni sinua.

Ruusuja sinulle kerätessäni minä vain tahrein käteni vereen
sinua ajatellessani sain haavan kymmeneen sormeeni
ja minua sattuu vieläkin.

Selite: 
todella vanha, mutta kun aistin runossa tuntemani tuskan niin tajuan miten onnistunut tämä on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Janette Nimetön 12.6.2012 0 Runo
Janette Nimetön 12.6.2012 0 Runo
Janette Nimetön 12.6.2012 0 Runo
Janette Nimetön 12.6.2012 0 Runo
Janette Nimetön 12.6.2012 0 Runo
Janette Nimetön 12.6.2012 1 Runo
Janette Siivetön enkeli. 10.6.2012 3 Runo
Janette Nimetön 23.1.2010 0 Runo
Janette Nimetön 23.1.2010 0 Runo
Janette Nimetön 23.1.2010 0 Runo