Muodoton

Runoilija Z

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Innocence proves nothing.
 

Nousen
luodakseni uutta
jotain
millä ei vielä ole muotoa
tässä maailman
kaaoksessa
joka hirmumyrskyn lailla
meidät uhkaa
kadotukseen syöstä

Muodoton massa
ääretön
sanoinkuvaamaton
loppu luovuuden
kuollut
kuin omatuntomme
ystävyyden haudalla
kylmän tuulen purressa
sielujamme

Haluan antaa muodon
ikuisen
kauniin
lämpimän
joka suojaa meitä
kylmällä pakkassäällä
vihalta
ja kaikelta siltä
millä on vääristynyt muoto
meidän takiamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Z Nimetön 11.2.2010 2 Runo
Z Sanat 16.1.2010 0 Runo
Z Huominen kuin vuori 11.11.2009 0 Runo
Z Pimeä huone 16.10.2009 0 Runo
Z Ilmapallo 27.4.2009 0 Runo
Z Nimet 21.3.2009 0 Runo
Z Nimetön 21.3.2009 0 Runo
Z Kuka 9.11.2008 0 Runo
Z Kone 29.8.2008 4 Runo
Z Muodoton 25.8.2008 0 Runo