Apua minulle

Runoilija Minä olen enkeli

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jotenkin minusta tuntuu että kun erosimme elämästä minulle tuli vaikeaa.päivät ovat pidentyneet ja tunnit tuntuvat viikoilta.
Miksi tämän piti loppua,syyn tiedän mutta haluan kuulla äänesi aina uudestaan ja uudestaan.ilman sinua ei minua.toivottavasti ymmärrät tuskani jonakin päivänä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä runosta, vaikka se tuokin tutun tunteen :)

Sanat elävästä elämästä,
sopii moneen meistä.
Pidin runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot