Muistan kodin lämmön

Runoilija grace

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talvi
muistojen pikatie lapsuuteen

Tuisku
kuin kutsuva valkoinen seinä

Takana koti ja lämpö kuin suojaava viitta

Tuiskussa lämmin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Kaunis koskettava runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Lämmittävä muisto,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot