Lapsi.

Runoilija Private

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2005
Viimeksi paikalla: 3.12.2019 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmat voivat olla huomisen todellisuutta.

Kirjoittaminen on mulle maalaamisen ohella yksi tapa ilmaista tunteita. Paperi on todellinen ystävä. Kuuntelee, joka ainoa kerta kun sille haluan jotain kertoa ja puhuu usein ainoastaan sellaista kieltä, jota vain minä ja paperi ymmärretään täydellisesti ..

Runojen aiheet tulee milloin mistäkin. Suurin osa ihka omasta elämästäni. Itselleni minä näitä lähinnä kirjoittelen, mutta on tosi iloinen, jos ne pystyvät jollekulle toisellekkin tarjoamaan jotain. Mielelläni otan vastaan kommentteja niin positiivisia kuin rakentavia negatiivisiakin.

Toivottavasti viihdyt ja kenties innostut lukemaan jokusen muunkin runon kuin sen ensimmäisen :) Kiitos kaikille!
 

Rakkaudesta kasvava paljon naurava hedelmä. Herkkä, vahvasti tunteva, viattomuudellaan valloittava.

Pienin askelin kohti suurta maailmaa. Valavalla mielikuvituksellaan hän tekee siitä paljon parempaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Just näin. Onnistunut kuvaus siitä lapsen maailmasta, jonka soisi myös meissä aina hieman leikitellen asuvan.

 

Käyttäjän kaikki runot