Ajatus

Runoilija Mila-80

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 19.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost soul.
 

Kolmannen kerran
katselen taivaalle,
on ollut poutaa
jo
pidemmän aikaa.
Pelottaa.
Jos tulee sade,
lähdetkö sinä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylillä kirjoitettu pieni pelko. hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot