Jääneito

Runoilija Metsänhaltija


Neito jäinen tuo
Pihalle pienet jäljet
Lumen pinnalle jäivät
Metsään juoksi hän
Jäätä ripsissään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puraisiko pakkanen.... kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot