Kaks poikaa

Runoilija Val

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tahto ei voima!
 

Nuo kaks poikaa mua naurattaa.
Joka päivä jotain mille naurahtaa.
Just toinen kaksi vuotta täyteen sai,
ja toinen 4kk kai.

Voi tästä tulee ihanaa, kun pojat kasvaa.
Voi tehdä kaikkea hauskaa, seikkailla ja kalastaa.
Nyt menee hyvin ja mä elän,
Joo joo mä tiedän,
olen onnenpoika.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnen runonen tämä,
Hyvänmielen sellainen.

:)

Hyvälle mielelle tulin. Kiitti!

hyvin ja oivallisesti sanailtu,isänä on hyvä olla

Niin lämpöinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Val ohoh 26.12.2013 0 Runo
Val Kaks poikaa 10.5.2010 4 Runo
Val Vuosi ja reilut 6.6.2009 5 Runo
Val Isä 1.4.2008 10 Runo
Val Isäksi 13.9.2007 3 Runo
Val Kysymys 19.6.2007 2 Runo
Val Sinun sanasi 26.7.2006 1 Runo
Val Suhde 24.4.2006 0 Runo
Val Tuntuu 24.3.2006 0 Runo
Val Opeta mua 17.2.2006 6 Runo