Kiitos

Runoilija Taskumuisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.11.2016 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni on edelleen pahasti kesken.
 

Sinä teet minut onnelliseksi taas
koskettamalla noin.
Hetkeksi unohtaa saan
mitä päivällä tänään kuulin ja näin,
mitä liikaa miettimään jäin.

Eikä yö ole niin pimeä, musta.
Ei tähdet niin kaukana.
Kun vain saan sinun viereesi tulla,
käydä nukkumaan,
ihan olla vaan.

Ennen olin niin toisenlainen
kun ihmiset kaksin oppivat tuntemaan,
yötä kuumaa yhdessä kulkemaan.

Nyt voin jo paljon helpommin
hiustesi tuoksussa nukahtaa
ja myöten antaa.
Koskea lantion kaarta
varoen
etten herätä sinua.

En herätä sinua,
koska sinä tarvitset voimaa.
Aamuksi voimaa olla itse naisena kokonainen.

Elämä sinun,
se on kokonaan omasi.
Mukavasti lomittain
omani kanssa.
Loppuun asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnistan tässä paljon itseäni, hyvää tilitystä

 

Käyttäjän kaikki runot